dilluns, 28 d’agost del 2017

La última salida

Resultado de imagen de federico axat la ultima salida booket  Per  les vacances buscava un llibre entretingut, que no fes pensar gaire, amb prou pàgines per no quedar-me curta i edició de butxaca. Així que cap a la llibreria, on vaig trobar aquest "thriller de gran éxito internacional" de l'escriptor argentí Federico Axat.  N'havia sentit a parlar bé però no sabia de què anava.
   La última salida narra la història de Ted, un home jove i ric, empresari d'èxit, casat amb una dona a la qual estima i amb qui té dues filles. Però Ted està a punt de suïcidar-se d'un tret al cap. Just en el moment en què, sol a casa, està ja amb la pistola a la mà, un home pica a la porta de manera insistent, cridant-lo pel seu nom. Ted es desconcentra, qui és aquesta persona que coneix el seu nom i ve a molestar-lo de manera tan inoportuna? Just en aquell moment Ted veu un paper doblegat sobre la taula que té al costat i que no recorda haver deixat allà. El llegeix: " Abre la puerta, es tu última salida". Esgarrifós, no? Finalment Ted obre la porta i es troba amb un desconegut que li demana que posposi el seu suïcidi, tot fent-li una proposta força estranya però que finalment Ted acceptarà.
    Quan portava la meitat aproximadament de la lectura encara no entenia ben bé de què anava, fins que vaig arribar a la tercera de les quatre parts en què esta dividit el llibre. A partir d'aquell moment ja vaig veure que m'havia ficat en una novel·la amb una trama molt ben elaborada i amb un fort component de psicologia al qual no estic acostumada però que segurament farà les delícies d'aquells als qui agraden aquest tipus de novel·les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada