diumenge, 5 de maig del 2013

El torrent de Colobrers


Entre Sabadell i Castellar hi ha un espai que és com un petit oasi en mig de polígons industrials, carreteres i edificis. 
El torrent de Colobrers reb part de la seva aigua de la font de Can Moragues, i l'alta humitat de la zona ha fet un microclima molt ric en espècies vegetals i animals.
   S'accedeix des del restaurant-masia Can Pagès, i un cop acabat el recorregut (que no és gaire llarg) es pot seguir per algun dels camins del rodal, que volten la ciutat de Sabadell, i que ens ofereixen paisatges vallesans molt interessants i insòlits tan a prop de la ciutat. Això sí, si hom busca el silenci no és gaire recomanable fer el recorregut pel torrent en cap de setmana, no passen bicicletes però sí molta gent, i alguns que treuen a passejar els gossos.

2 comentaris:

  1. Aquest recorregut si que l'apunto, una passejada suau sempre va bé. Llàstima que ara ja no tenim el Foc, el nostre gos.

    L'altre sortida, uf... les cames em fan figa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És curtet, no crec que arribi ni a 2 km (no ho he mesurat). Una pena no tenir la vostra mascota per passejar-la, et puc assegurar que s'ho passen genial.
      L'altra és dura si no estàs ben preparat, van ser més de cinc hores i a pas ben lleuger, però de tant en tant resulta divertit i diferent.

      Elimina