diumenge, 20 de juliol del 2014

Los cuerpos extraños

    Fa anys que sóc addicta a la sèrie de Lorenzo Silva sobre la parella de guàrdies civils Bevilacqua i Chamorro, ben bé des que es va publicar El alquimista impaciente. És per això que només sortir aquesta última entrega he corregut quasi literalment a la llibreria per fer-me amb un exemplar que he llegit en temps rècord tenint en compte el baix ritme lector que porto últimament.
    Un diumenge d'hivern apareix en una platja el cadàver de l'alcaldessa d'un turístic poble del País Valencià. El brigada Bevilacqua i la sergent Chamorro són els encarregats d'intentar resoldre aquest assassinat, que es sospita que pot estar relacionat amb una trama de corrupció política i urbanística.
La investigació del crim corre paral·lela, com en les anteriors novel·les, a l'evolució personal dels protagonistes, que estan en una edat crítica, ell volta els cinquanta i ella els quaranta.
    Se m'ha fet curt, com sempre em passa amb aquesta sèrie. Entretingut i fàcil de llegir, amb uns guàrdies civils atípics fora de qualsevol estereotip conegut, és una lectura molt apropiada per a l'estiu. Un cop més sóc completament subjectiva, tinc debilitat pel protagonista...

2 comentaris:

  1. Bones Botika!
    Aquest me l'apunto per començar la sèrie des del principi, que pel que dius semblen entretinguts per passar una bona estona.

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rossella!
      Jo tot just començo la campanya estiuenca de relectures amb el primer de la sèrie, "El lejano país de los estanques", ja té uns quants anys.
      Bones lectures d'estiu!

      Elimina