diumenge, 11 de desembre del 2016

Lo que no está escrito

Resultado de imagen de lo que no esta escrito rafael reig
  Carmen i Carlos es van divorciar fa anys, tenen un fill en comú, l'adolescent Jorge, que passarà el proper cap de setmana a la muntanya amb el seu pare, tots dos sols. En el moment de recollir el Jorge, Carlos aprofita per deixar-li a Carmen el manuscrit d'una novel·la que ha escrit, amb una nota: "Solo quiero que tú lo leas". Un cop marxen pare i fill, Carmen començarà una lectura que la portarà a recordar passatges de la seva vida en comú amb Carlos, redescobrint el seu caràcter i unes intencions desconegudes i preocupants. Mentrestant, pare i fill inicien una aventura que posarà de manifest els problemes de comunicació entre tots dos, tant pel caràcter complicat de Carlos com per la difícil adolescència de Jorge.
  Últimament no vaig gaire sovint per la biblioteca, i com he tingut uns dies lliures vaig pensar que era el moment d'agafar la llista de llibres pendents de llegir i intentar escurçar-la una mica. I vet aquí que un dels de la llista hi era. D'autor desconegut per mi, només savia que es tractava d'una novel·la recomanada per http://elquellegeixo.blogspot.com.es/.
  L'he devorat en dos dies, veritablement enganxada com feia temps que no ho estava, m'ha resultat una novel·la inquietant, a vegades angoixant, i sobretot molt ben escrita.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada